Opening Medisch Centrum Parkzicht

Na een lange voorbereiding is ons nieuwe Medisch Centrum Parkzicht gevestigd aan de Pastoor Bastiaansensingel 17 in Sint Willebord gerealiseerd. Het doel goede gezondheidszorg bieden en goed bereikbaar zijn voor de patiënten in ons kerkdorp en omstreken. Hiermee is een lang gekoesterde wens uiteindelijk in vervulling gegaan.

De huisartsen, apotheek en fysiotherapeuten zaten elk in hun eigen pand gevestigd in het park, allen kampten sinds eind jaren negentig met ruimtegebrek.

De West Brabantse Investeringins Maatschappij (WBIM) had concrete plannen om het gebouw Parkzicht te slopen en plaats te doen maken voor de nieuwbouw van een medisch centrum met 10 woningen. En in Januari 2018 was het zover. Na heel wat voorwerk te hebben verricht werd onder toeziend oog van vele belangstellenden de eerste steen gelegd door Pieter Snijders, huisarts en zijn kleinzoon Pieter jr.

In het 4e kwartaal 2018 is het gebouw in gebruik genomen door Apotheek Saturnus, Het Huisartsenteam Sint Willebrord, medisch diagnostisch centrum star-shl, Fysio Willebrord, Podotherapie Masseurs, A tot Z Slim dieetadvies en hebben al vele mensen uit regio Sint Willebrord het nieuwe Medisch Centrum weten te vinden.

Voor de mensen die hier nog geen kennis mee hebben gemaakt bieden wij de gelegenheid om een kijkje te komen nemen op 11 mei 2019 tussen 11.00 – 13.00 uur. Fysio Willebrord, medisch diagnostisch centrum star-shl, Podotherapie Masseurs en A tot Z Slim dieetadvies staan klaar om u te mogen ontvangen.

In de namiddag is er een officiële opening met het huisartsen, apotheek en fysiotherapeuten voor genodigden waarmee we het glas zullen heffen op ons nieuwe Medisch Centrum Parkzicht.