Ontvangst gedecoreerden dit jaar in Zegge

Rucphen – Burgemeester en wethouders ontvangen op Koningsdag alle gedecoreerden uit de gemeente Rucphen.

Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats in gemeenschapshuis De Nieuwenberg, Hoefstraat 4 in Zegge. Ook de kinderen van Zegge zullen met hun versierde fietsen acte de présence geven.
Omstreeks 10.00 uur wordt de vlag gehesen en wordt het Wilhelmus gezongen. De inwoners van Zegge worden opgeroepen naar het centrum van hun dorp te komen om gezamenlijk de opening van Koningsdag in Zegge te vieren.

Bijeenkomst voor genodigden
Hierna volgt het ontvangst voor gedecoreerden in de zaal De Nieuwenberg. Deze bijeenkomst is voor genodigden. Alle gedecoreerden hebben hiervoor een schriftelijke uitnodiging ontvangen. Mocht u echter Koninklijk zijn onderscheiden en geen uitnodiging hebben ontvangen, neem dan contact op met het team communicatie in het gemeentehuis, telefoonnummer (0165) 349993 of via email communicatie@rucphen.nl.

Parkeren
De parkeergelegenheid in Zegge is beperkt. De gedecoreerden worden daarom verzocht zoveel mogelijk samen te komen.

Plaatsen waar u de auto kunt parkeren zijn:
Op een gedeelte van het plein in de Onze Lieve Vrouwestraat;
In de Hogestede Lagestede en Dorestede, bereikbaar vanuit de Onze Lieve Vrouwestraat. Vervolgens kunt u via het voetpad naar De Nieuwenbergh.
In de Wagemaekerstraat , de Van den Wildenbergstraat en de Jongeneelenstraat.
Normaliter is de Wagemaekerstraat vanuit de Hoefstraat afgesloten voor verkeer. Voor Koningsdag wordt deze afsluiting tijdelijk verwijderd om het parkeren in de Wagemaekerstraat , van den Wildenbergstraat en de Jongeneelenstraat mogelijk te maken.