Nieuwe kindvriendelijke consumptiemunt tijdens Kids Disco “Proud 2be Fout” party!

Sint Willebord – Nog een maandje en dan is het weer zover: Carnaval in de Lanteern! Om alvast in de stemming te raken hebben we een heel erg gepast thema gevonden voor de komende Kids Disco Party: “Proud 2be Fout”! En wel op vrijdag 7 februari Dus heb jij al het carnaval in je bol of heb je ernstige behoefte om deze in je hoofd te krijgen? Kom dan met al je vrienden en maak er met ons een onvergetelijk feest van! Danssensatie “Youngbeatz DJ Crew” zullen de tent in ieder geval weer op zijn kop zetten met dampende hits en natuurlijk een bak met feest hits. Net als de vorige succesvolle edities is de avond opgedeeld in twee delen. Van 18:30 tot 20:00 uur staan de deuren open voor groep 3, 4 en 5 en van 20:15 tot 22:00 uur is het de beurt aan groep 6, 7 en 8.  

 

“Kids-consumptie-munt”

Speciaal op deze dag introduceren wij met trots de nieuwe “kids-consumptie-munt”. Vanaf deze week kun je tijdens al onze kinderen-activiteiten betalen met de mooie witte SKW munt. Je koopt ze voor maar € 0,75 per stuk en een frisdrankje kost je twee munten en een zakje chips of een Mars één munt. Dat is bijna 25% goedkoper dan voorheen??. De “oude” groene munten kunnen tijdens de disco omgeruild worden. 

 

Verantwoord uitgaan

 Kids Disco Party staat voor: “verantwoord uitgaan”. Wat houd dat in? Dat onze kinderen leren uitgaan in een verantwoorde omgeving! Mede door de jarenlange inzet van onze  vrijwilligers kunnen we onze kinderen een omgeving bieden waar de veiligheid op nummer 1 staat. Met het “binnen is binnen” beleid kunnen onze kinderen ook niet in aanraking komen met negatieve invloeden van buitenaf. Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken: niet voor de kinderen, maar ook niet voor de volwassenen! Een formule die al jaren meewerkt aan het grote succes van de Kids Disco Party. 

 

Grote plannen: 

De Kids Disco Party heeft weer grote plannen dit jaar. We hebben een fantastische serie thema party’s voor je op de agenda gezet waaronder de Glow in the Dark party op 13 maart. De Kids Disco Party is er weer klaar voor! Jullie ook?  

 

Be there…….

De Kids Disco Party zal plaatsvinden op Vrijdag 7 februari a.s. in het Jongerencentrum Ut Honk in Sint Willebrord (Dorpsstraat 119). Voor de groepen 3, 4 en 5 gaan de deuren open van 18:30 tot 20:00 uur en voor de groepen 6, 7 en 8 uur van 20:15 tot 22:00 uur. Entree bedraagt € 1,00.