Koningstoernooi De Ketsers een groot succes

Hoe zal het weer zich gedragen, blijven de banen watervrij, dat was de grote vraag in de ochtend van Koningsdag. En, gelukkig, de weergoden waren ons wel gezind. Vroeg in de ochtend waren al diverse leden bezig de omgeving van de banen rood,wit,blauw,oranje te versieren. De tentjes werden weer opgezet en zo zag alles er weer vrolijk uit.
9.30 uur, verzamelen in Agora voor alle leden die speelden met hun introducé, waaronder bv. Opa met introducé een kleinzoon, speler met een buurman of buurvrouw als introducé. Koffie met een lekkere oranje tompouce was de start van het evenement en dan op naar de banen waar de ploegen, 20 stuks, zich uit konden leven in de hoop toernooiwinnaar te worden. Er werd op 5 banen fanatiek gespeeld in wedstrijden van een half uur. Zo kwam ieder team vijf keer in de baan met uiteraard een lunchpauze die voortreffelijk door enkele dames werd verzorgd.
Alles klopte gewoon, redelijk mooi weer, onderbroken door slechts een heel klein buitje, enorme uitslagen, omdat we niet doorgingen tot de vereiste 13 punten, maar gewoon door telden tot voor sommigen wel 22 punten in het voordeel.
Om 16.00 uur was het dan zover, alles gespeeld en de wedstrijdcommissie kon aan de slag om de winnaar eruit te halen, na zwaar rekenwerk.
En de winnaars zijn, uit 5 teams met 8 wedstrijdpunten en een miniem verschil in scoring, introducé Jan Struijs en lid Ton Crul.
Lang was het nog super gezellig in Agora en werd er heel veel geproost !
Nu op naar het zomertoernooi dat start in mei !