Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van 4 t/m 15 oktober is het de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is ‘Bij mij thuis’. Daarom kun je ‘bij ons thuis in de bieb’ gratis meedoen met leuke activiteiten.

Gratis activiteiten voor alle kinderen

Of je nu houdt van verhalen verzinnen of speurtochten spelen, in de bieb is er voor iedereen wat te beleven! Kom bijvoorbeeld naar een van de interactieve theatervoorstellingen, knutsel je eigen huisnummerbordje in het Mobiele MediaLab of ontmoet schrijvers van bekende kinderboeken. Het volledige overzicht van de activiteiten, inclusief locaties en data, vind je op www.bibliotheekwb.nl/kinderboekenweek.

Alle activiteiten zijn gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Voor sommige activiteiten moet je je aanmelden. Kom jij ook snel langs in de bieb?