Geen widgets gevonden in de zijbalk

Pfff… warm is het hè? Gelukkig kun je deze zomer terecht in jouw favoriete bibliotheek voor super koele… eh… coole activiteiten! De BiebFabriek staat namelijk in het teken van: strips en striphelden!

De hele zomervakantie kun je gratis deelnemen aan verschillende activiteiten in de bibliotheek. Ook als je geen lid bent. Zet jezelf als een echte stripheld op de cover van je eigen stripboek met een greenscreen, maak een grote strip zoekplaat of schrijf zelf een digitaal stripboek. Ook kun je een Asterix en Obelix speurtocht doen in de bibliotheek.

Meer informatie en aanmelden
De activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Meedoen is gratis, maar je moet je wel aanmelden. Dit kan op www.bibliotheekwb.nl/biebfabriek. Hier vind je ook wanneer alle activiteiten plaatsvinden in jouw bibliotheek. Voor de speurtocht hoef je je niet aan te melden. Zien we jou snel in de bieb?