Geen widgets gevonden in de zijbalk

Sint Willebrord – Agenten hebben woensdagmiddag 31 mei in de omgeving van een woning aan de Leeuwenbekstraat drie personen aangehouden. Rond 13.30 uur waren agenten richting de woning gegaan omdat daar mogelijk een man zou zijn gesignaleerd om deze man buiten aan te houden voor meerdere gepleegde diefstallen. Bij aankomst in de Leeuwenbekstraat zien de agenten de auto van de man net wegrijden. Ze achtervolgen de man en manen de bestuurder tot stoppen. De bestuurder stapt uit maar dit blijkt niet de gezochte man te zijn. De 28-jarige man wordt wel aangehouden omdat hij rijdt terwijl zijn rijbewijs ongeldig is verklaard. Deze man blijkt tevens een verwonding te hebben. Hij geeft aan dat hij zojuist in de woning is gestoken door een vrouw. De 30-jarige vrouw uit Sint-Willebrord is aangehouden en zit vast voor verhoor. Er is een zakmesje in beslag genomen. Ondertussen is de verdachte waar we in eerste instantie naar op zoek waren in de Margrietstraat gearresteerd. Ook hij zit vast.