Geen widgets gevonden in de zijbalk

Rucphen – Op 14 april a.s. om 19:30 uuur brengen wij een voorstelling in het teken van Koning Arthur. De verhalen worden verteld door verhalenvertellers van Stichting Legendejagers en zijn doorweven van muziek gespeeld door de Keltische folkband Cool McFinn.

Bij mooi weer zal de voorstelling buiten plaatsvinden bij de Heemtuin in Ruchpen bij minder goed weer binnen. Bekende verhalen zoals ‘het zwaard in de steen’, ‘de queeste van heilige graal’ maar ook minder bekende verhalen zoals ‘Les belles dames sans merci’ zullen de revue passeren. Verhalen worden afgewisseld en doorweven met de fleurige Keltische liederen.

De muzikanten van Cool McFinn zijn afkomstig uit Ulvenhout en Bergen op Zoom. De vertellers van de Legendejagers komen uit Oud Gastel, Etten-Leur, Breda en Dordrecht. Legendejagers spannen zich al tijdenlang in om het verhalend erfgoed onder de aandacht van het publiek te krijgen middels het vertellen en schrijven van verhalen, organiseren van speciale wandeltochten en meer projecten niet zelden in samenwerking met streeknetwerken of erfgoedinstanties.

Voor meer informatie over de voorstellingen kijk ook eens op www.legendejagers.nl