Het gaat door! De Willebrordse Wandel 4-daagse 2019

Sint Willebrord – Het was nog even spannend maar zoals elk jaar organiseert ook dit jaar het SKW Sint Willebrord vanaf 3 t/m 7 juni de “Willebrordse Wandel 4-daagse”. Spannend omdat het er even op leek dat we te weinig vrijwilligers ter beschikking zouden hebben. Maar zoals het er nu naar uit ziet gaat het precies goed uitkomen. Dat is mooi voor de ruim 300 kids die elk jaar hun best door om 4 dagen lang minimaal 5 kilomter af te leggen. Dus haal de wandelschoenen maar vast uit de kast en zeg al je afspraken maar af voor het gezelligste buiten evenement van het jaar.

De start is dagelijks vanaf 19.00 uur bij dorpshuis “De Lanteern” (Dorpsstraat 119 in Sint Willebrord). De Inschrijving is mogelijk op maandag 3 en dinsdag 4 juni van 18:00 tot 19:00 uur. De inschrijfkosten voor alle vier de dagen is € 3,00. De gemiddelde afstand is 5 km.

Voor alle deelnemers die de vier dagen helemaal uitlopen ligt een blinkende medaille te wachten. Een tip van de organisatie: neem bij warm weer ook een flesje water mee. De rest wordt door ons verzorgt.

Dus maak je klaar voor één van de gezelligste en gezondste evenementen van het jaar: De Willebrordse Wandel 4-daagse 2019.