Hawaiiparty bij de Kids Disco in Willebrord

Sint Willebrord – Vrijdag 1o mei is het weer zover: de laatste Kids Disco Party voor dit seizoen ☹! Maar die laten we natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan! We pakken nog één keer vet uit en zetten een lekkere Hawaii sfeer neer! En zeg je Hawaii dan zeg je: zomer! Dus prop die wintertrui maar ver achter in je kast en die warme uggs kunnen over een paar maanden weer. Nu is het hoog tijd voor teenslippers en korte broeken! Tropische klanken en een kot vol gezelligheid: dat wil je toch niet missen? Dus app al je vriendjes maar want dit wordt echt een super feest! En zoals altijd: “HET DAK MAG ERAF! dus leg je zomerse outfit maar vast klaar!

Verantwoord uitgaan

De Kids Disco Party (voorheen Youngbeatz for kids) is een concept van SKW Sint Willebrord wat nu al enkele jaren met veel succes loopt. Alles is gericht op verantwoord uitgaan. Ons beleid is daarom ook dat de kids binnen worden gehouden (het binnen is binnen beleid) zodat vooral de ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten. Ook wordt er geen alcohol geschonken aan kinderen of volwassenen.

Be there…….

Youngbeatz for kids zal plaatsvinden op Vrijdag 10 mei a.s. in het Jongerencentrum Ut Honk in Sint Willebrord (Dorpsstraat 119). Voor de groepen 3, 4 en 5 gaan de deuren open van 18:30 tot 20:00 uur en voor de groepen 6, 7 en 8 uur van 20:15 tot 22:00 uur. Entree bedraagt € 1,00. Meer informatie kun je vinden via www.skw-willebrord.nl