Carnaval in dun Lanteern 2020 komt eraan!.

Voor vele van ons is het carnaval het moment van het jaar. Net als elk jaar organiseert het SKW Sint Willebrord ook dit jaar weer het jaarlijkse carnavalsfeest “Carnaval in dun Lanteern”  voor de jeugd t/m 16 jaar.  Verspreid over 7 dagen worden er 2 kinderbals (leeftijd t/m 8 jaar), 5 jeugdbals (leeftijd 9 t/m 16 jaar) georganiseerd. Voor de jeugdbals zal er ook dit jaar weer de “FastPass” zijn: 5 avonden voor de prijs van € 12,50  en niet meer in de rij wachten en binnen via een aparte VIP ingang! Ook dit jaar weer te koop in de Foyer van Gemeenschapshuis De Lanteern, Ettienne the Barber en Reload Fashion in Sint Willebrord.

De kindermiddagen:

Het startsein voor het kindercarnaval voor de kinderen t/m 8 jaar wordt gegeven op woensdagmiddag 19 februari. Vanaf half twee t/m vier uur kunnen de kids volop dansen, hossen en springen in de grote zaal van de Lanteern. Uiteraard zal de Raad van Elf een bezoekje brengen en het carnaval officieel openen. Ook op zaterdag 22 februari zijn de kids van harte welkom van half twee tot vier uur.

Zes avonden feest voor de jeugd

Vanaf vrijdag 21 februari is het de beurt aan de jeugd van 9 t/m 16 jaar. De deuren gaan open om 19:00 uur en dat iedere avond tot dinsdag 13 februari. Het feest duurt elke avond tot 22:00 uur. Tijdens deze avonden wordt geen alcohol geschonken. Dit om de veiligheid van de bezoekers te garanderen. Zoals hierboven is vermeld  is er ook dit jaar weer een “FastPass” verkrijgbaar. Een 5 daagse kaart waarmee je niet langer in de rij hoeft te staan bij de ingang, maar via een aparte ingang naar binnen kunt en het bespaart je ook nog geld! Vanaf maandag 20 januari is de FastPass te koop in de Foyer van Gemeenschapshuis De Lanteern, Etienne de Barber en bij Reload Fashion.

Schatje, mag ik je foto?

Carnaval in de Lanteern is inmiddels ondenkbaar geworden zonder dat je daar een foto van hebt. Nou, ook dit jaar komt dit helemaal goed. Onze huisfotograaf loopt weer rond om iedereen op de gevoelige plaat vast te leggen en deze kun je dezelfde avond nog terug zien op de grote schermen op het podium. Ook zijn ze de volgende dag te downloaden op www.carnavalindelanteern.nl en wel geheel gratis (moet je ze alleen zelf nog even afdrukken)!

Binnen = binnen

Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar een binnen = binnen beleid gehanteerd en is de Lanteern een alcoholvrije zone voor zowel de kids als de volwassenen. Ook hanteren we het kaarten systeem: een gele kaart is een officiële waarschuwing en twee keer geel is rood: Ouders worden gebeld en einde Carnaval in de Lanteern. Zo proberen we de veiligheid van uw de bezoekers te waarborgen. De entree bedraagt € 3,00 voor de middagen en de avonden.  Dus: haal je outfit maar vast uit de kast want vanaf 19 februari barst het feest der feesten weer los……

Meer informatie kunt u vinden op www.carnavalindelanteern.nl